Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 112 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Telek terület 478 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 2008
Épület szintje 2
Energetika :
Terasz 35.5 m²
Extrák stég, riasztó, távirányítású kapu,
Közvetlen vízparti ház stéggel Dunavarsányban akár két generációnak!
Eladásra kínáljuk ezt a kiemelkedően jó tulajdonságokkal rendelkező, extra széles, ős fás telken álló, dunai örök panorámás masszív téglaházat.
Az átlag méretű telkekhez képest nagynak számít, hiszen 2008-ban a szomszédos telek 50%-át a tulajdonos megvásárolta, így a telek mérete hivatalosan 478 nm-re emelkedett.
A megnövelt telekméretnek hála a felszíni kocsibeálló mellett különálló garázs és egy fürdőszobás vendégház építésére is nyílt lehetőség.
Igazi ritkaság, hogy az ingatlan előtt nincs úszóláp, így a nappaliból, vagy a stégről nézve pazar kilátás nyílik az egész élővízre és a szigetszentmiklósi Duna partra.

A ház 2008-ban teljes felújításon esett át, korszerű anyagokkal, 30 cm-es masszív tégla falazattal újra építették. (A felújításról, a felhasznált anyagokról dokumentáció elérhető.)
A ház jelenlegi kialakítása egyszemélyes élettérnek készült, a felső 53 nm-es szinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali-étkező, fürdő, wc, és egy félszoba található.
A 35 nm-es szuterén szint jelenleg tárolóként használt, de teljes értékű lakótérként beépíthető, belső lépcsővel a felső szinttel összeköthető. (ez korábban meg is volt, de a jelenlegi tulajdonos megszüntette).
A házhoz tartozó, elektromos kapuval nyíló 17 nm-es tágas garázsban egy autónak van hely, második autó kényelmesen be tud állni a nagyméretű tolókapun a ház mellé.

A vendégház szintén 2008-ban a garázs folytatásaként, a nagy házzal megegyező minőségben épült. Nagy teraszáról a Dunára és a gyönyörű kertre látni.
Mérete 12 nm, egy szobából és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. A vendégház alatt 8 nm-es tároló található, jelenleg kerti szerszámok tárolására használt. A tároló előtt hatalmas térkövezett terasz, akár medencének, akár trambulinnak, vagy szalonnasütő helynek is tökéletes.

A kert gyönyörűen gondozott, ős fás, termő gyümölcsfákkal és évelő virágokkal beültetett, forrásvízzel táplált tavirózsás kis tavacskával, fúrt kúttal.
A kert két lépcsővel is megközelíthető, a vendégház felől is és a ház másik oldaláról is.
Az ingatlanhoz saját, hivatalos stég is tartozik, ami tavaly lett újra deszkázva, így évekig gondozásmentes.

A tulajdonos évek óta rendszeresen eteti a hattyúkat, kacsákat, így a madarak rendszeres látogatói a kertnek télen-nyáron. A hattyúk kézből is esznek.
Az Ingatlan műszaki adatai:
-30 cm-es tégla falazat 5 cm-es szigeteléssel, nemes vakolattal
-szigetelt, deszkaborítású födém (7.5x15cm), cserépfedés
-műanyag ablakok és 5 ponton záródó biztonsági műanyag ajtók
-redőny, szúnyogháló, az ingatlan minden helyiségében riasztó
-elektromos garázskapu
-a központi fűtést és a használati meleg vizet gáz cirkó biztosítja a nagy házban és a vendégházban, garázsban egyaránt, illetve van egy vegyes tüzelésű kazán is külön kéményen, továbbá a nappaliban látvány kandalló is elhelyezhető
-fürdőben és a hálóban beépített szekrények rengeteg tárolóhellyel

Hasznos alapterületek:
Nagy ház felső szint 53 nm, szuterén 34 nm, szuterén előtti terasz 20 nm.
Vendégház 12 nm, terasz 12 nm, garázs 17.2
Irodánk a teljes adás vétel lebonyolítását vállalja.
Minden további kérdésre szívesen válaszolok.

Ár

Irányár 99,2 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Sós Jánosné
Telefon +36 30 987 Mutasd
Email sos.agi640603@ Mutasd