Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 45 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Telek terület 951 m²
Komfort komfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: utcában
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
ENGEM ELVARÁZSOLT!

Mesebeli kis téglaház Dunavarsány egyik központhoz közeli, csendes helyén, hatalmas gyönyörű telken! ( 951nm )
BELTERÜLET, LAKÓÖVEZET!

45nm-es kis házikó, belülről felújított, nagyon egyedi kialakításban, mind színeiben, elrendezésében, rendkívül extravagáns kis épület. Nem mai építészet, de a békebeli idők hangulatát hűen tükrözi.
A ház áll egy előszobából, viszonylag tágas fürdőszobából, van egy kicsi konyhája, egy beépített, napos terasz ami nappaliként funkcionál, van egy csöpp közlekedő, amiből egy tágasabb szoba és eg kamra nyílik. A kamrából egy 6nm-es pincébe lehet jutni.
FIGYELEM! A BELMAGASSÁG NEM TÚL NAGY, 235CM! Viszont nagyon jó az elrendezése, alakítható, még egy fél szoba kihozható belőle. Bővíteni, hozzáépíteni lehetséges, akár fölfelé is! A ház mögött fedett terasz a nyári esti beszélgetésekhez, vagy csak egy kávéhoz, a telken fedett szaletli, melléképületek.

A telek adottsága lehetővé teszi, hogy a kis ház rajta maradjon és mögé akár egy ikerházat is fel lehet húzni,építkezés alatt a kis ház kiváló lakhatásra , esetleg idős szülőkkel való összeköltözésre, ( idősek a kis házban, fiatalok a mögé épített új házban. De kiváló lehet akár bérbeadásra is!!!
Közművek a gáz kivételével bekötve, gáz az utcában, telken fúrt kút. Fűtése kályháról, de kiváló és költséghatékony lehet 2db elektromos fűtőpanel felhelyezése is.

Vasutállomás 10-15 perc sétára, a következő utca már a központ utcája ahol megtalálható minden, óvoda , iskola, önkormányzat, üzletek.

RENGETEG LEHETŐSÉG, KIVÁLÓ ADOTTSÁG, NE MENJEN EL MELLETTE, HÍVJON MÉG MIELŐTT MÁS LECSAP RÁ!

AZ ÁR IRÁNYÁR

Ár

Irányár 19,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan Iroda
Név Takács Zoltánné Ildikó
Telefon +36 70 630 Mutasd
Email t.ildiko@ Mutasd