Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 280 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 2200 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült 2003
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Erkély 2 m²
Terasz 30 m²
Extrák gardrób helyiségek, 3 fürdőszoba, mosókonyha, 2 erkély és 2 hatalmas terasz, dupla garázs, kerti faház, süllyesztett 8x4 méteres víz forgatós medence, halastavak, sétányokon átvezető hidak, öntözőrendszer, nyitott padlástér és galéria, vízteres kandalló, klímák, terasz fölé kitekerhető napellenzők.
IGAZI SZÉPSÉG, EGYEDISÉG, MINŐSÉG, NYUGALOM!
Itt saját élettere is lehet, de a közös családi helyiségek is biztosítják a tartalmas életet.
Szigethalom csendes kisforgalmú utcájában, mégis a központhoz közel ELADÓ egy különleges szépségű 2200 m2-es kertben kialakított egyedi megjelenésű 2 szinten 280 m2-es családi ház.

A 2003-ban Porotherm 30-as téglából épült házban sok-sok extrával felszerelt nappali (43,5 m2) és 5 háló, illetve dolgozó szoba, étkezős amerikai konyha (22,9 m2), kamra, kazánház, gardrób helyiségek, 3 fürdőszoba wc-vel illetve külön, mosókonyha, 2 erkély és 2 hatalmas terasz valamint egy dupla garázs található. Van még egy kerti faház is a kerti szerszámoknak.
Kertje süllyesztett 8x4 méteres víz forgatós medencével, halastavakkal, sétányokon átvezető hidakkal és szinte botanikus kertnek is beillő tudatosan megválogatott növényzettel lett beültetve, öntözőrendszerrel felszerelve.

A még a csendes utcától is távolabb elhelyezkedő házban az előszobából lépünk a tágas világos rendkívül hangulatos nappaliba, melynek nagy légterét a nyitott padlástér és galéria is növeli.
A balra elhelyezkedő háló és dolgozószoba saját fürdővel rendelkezik, jobbra a kissé elkülönülő, mégis egy légtérben lévő étkezőn át a konyha nyílik, kamrával. A konyhabútor a gépeivel a lakás tartozéka.
Stabil faburkolatú lépcsőn jutunk a galériára, ahol 2 hálóhoz tartozik egy óriás fürdőszoba, külön wc és a 3. hálóhoz egy egész önálló rezidencia, gardrób és minden igényt kielégítő fürdőhelyiséggel, mosókonyhával.

Az egész ház rendkívül jó benapozású, egyedi fa hőszigetelt nyílászárókkal, szúnyoghálóval felszerelt.
Fűtését és melegvízellátását Vaillant tipusú víztárolós fali gázkazán(cirkó) és vízteres kandalló szolgálja. A nyári kellemes hőmérsékletet 5 db klíma és a teljes földszint előtt körbefutó terasz fölé kitekerhető napellenző biztosítja.
Beépített bútorok, tartozékok teszik egyedivé, kényelmessé az itt tartózkodást.

Aki ide tér haza, igazi nyugalomban, szépségben pihenheti ki a munka fáradalmait, itt saját élettere is lehet, de a közös családi helyiségek is biztosítják a tartalmas életet.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Ár

Irányár 152 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email korgyuruingatlan@ Mutasd