Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege hotel, szálloda
Belső terület 4400 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Telek terület 7484 m²
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: kitűnő
Épült kb. 2000
Épület szintje 3
Bútorozottság megállapodás szerint
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
MŰKÖDŐ ÉTTEREM ÉS SZÁLLODA ELADÓ, BIZTOS BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!
Siófokon a Kiliti városrészben ELADÓ egy 4400 m2 hasznos alapterületű jelenleg is működő wellness hotel 7484 m2 telken.
A terület a belvárostól és a vízparttól déli irányban helyezkedik el. Az M7-es autópálya kb. 1 km, míg a vízpart kb. 2 km-re található. Környezetében lakóházak és kereskedelmi ingatlanok helyezkednek el. Az ingatlan szilárd aszfaltozott úton közelíthető meg.
A több ingatlan összevonásából kialakított telek két utcára nyílik, teljes közműves.
Az ingatlan étterem és hotelként egész évben üzemel. A hotelben összesen 47 szoba van, befogadóképessége: kb. 160 fő. Konferencia terem, meleg-konyhás étterem működik, melynek befogadóképessége: 180 fő + 120 fő teraszon.
A telken kerti medence (kb. 150 m3-es), szaletli, strandröplabda-pálya, sportpálya, kerti grillező található, játszótér illetve a gépkocsi-parkolás telken belül megoldott. Két szintes wellness, mely földszintjén élményfürdő (úszómedence, élménymedence, gyermekmedence), emeleti részén szauna sziget és napozó terasz került kialakításra. A kerti faházban 2 szauna (2x20 fő) található. A kerti létesítmények belső szilárd úton közelíthetők meg. Az ingatlan középső, utcafronti része lakóházként funkcionál.
Az épületkomplexum 5 ütemben épült, 1992-2000. között, pince, földszint, emelet, tetőtér szinteken helyezkedik el. Az épületek téglaépítésűek, beton födémmel, cseréptetővel épültek. Hőszigetelt falazat, fa és műanyag szerkezetű nyílászárók, téglából és ytongból készült válaszfalak, mázas kerámia, greslap, laminált parketta, padlószőnyeg, lakórészben márvány és parketta, konyhában csúszásmentes lap burkolatok, festett és tapétázott, a konyhában és vizes helységekben csempézett belső falak.
A fűtésrendszer egyedi gázkazánról üzemel radiátorokkal, meleg vizet részben napkollektorok szolgáltatják, a lakóegységben kandalló is üzemel.

Az ingatlan ára nettó ár!

Érdeklődni a megadott számon lehet!
Ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Ár

Irányár 850 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan Iroda
Név Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Telefon +36 20 437 0 Mutasd
Email info@ Mutasd
alkalmi vétel