Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 88 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 561 m²
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
KÉT SZOBÁS HÁZ, VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS MELLÉKÉPÜLETTEL DUNAHARASZTI FREKVENTÁLT HELYÉN ELADÓ!

Jó állapotó 2 szobás családi ház eladó Dunaharaszti, Petőfitelep részén. A ház ugyan ikerház de családi ház jellege miatt, az ikerszomszéd szinte észre sem vehető, ugyanis 2 utcáról, 2 külön bejáratról nyílik a két ház. Én amikor ott jártam, alíg vettem észre, hogy ikerházról van szó.

Egy jól megépített, masszív, tégla családi házról van szó, ami félig kívül belül felújított, rengeteg lehetőséggel. Alapja, falazata masszív, tetőszerkezete felújított, jól szigetelt, beton koszorúval és betonfödémmel ellátott.
A ház ablakai mindenhol műanyag, redőnnyell felszerelt ablakokra lettek kicserélve, a homlokzati rész újonnan hozzáépített részei pedig 10 cm dryvit szigetelést kapott. 2003-ban kezdték el a felújítást, teljes befejezése az új tuéajdonosra vár.

Rendkívül vastag tégla falazata miatt, igen alacsony a fűtési költség. A kert nagyon szép, parkosított, egy fúrt, kerekes kút igazi békebeli hangulatot tükröz amellett, hogy a kert locsolásáról és vízellátásáról is gondoskodik. A víz bevizsgált, ivóvíz minőségű, tehát fogyasztásra is alkalmas.

A telek L alakú, ezért igen jó lehetőséget nyújt a telken lévő kis tégla épület, ( kb. 28nm ) vállalkozás céljából való hasznosítására. Akár fodrászat, kutyakozmetika, vagy bármi amiről esetleg régóta álmodik.

A ház riasztóval felszerelt.

Többet nem írok róla, ha felkeltette érdeklődését jöjjön, nézze meg és tegyen egy ajánlatot!

Irányár: 40.5M

HÍVJON HA JÓ HÁZAT SZERETNE, SOK LEHETŐSÉGGEL!

Ár

Irányár 40,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Takács Zoltánné Ildikó
Telefon +36 70 630 Mutasd
Email t.ildiko@ Mutasd