Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 81 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 450 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2019
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák különleges garázs, magaslaton álló ház, riasztó előkészítés, extra kapcsolók, ledes bejárat felőli ereszvilágítás
KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ NÍVÓS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, EGYEDI GARÁZZSAL!
Tököl központjában, mégis csendes helyen ELADÓ egy 81 m2 hasznos alapterületű önálló családi ház, domboldalon lévő 450 m2-es telken.
A házban amerikai konyhás nappali (32 m2), 3 hálószoba (11; 11; 12), előtérből nyíló kádas fürdőszoba wc-vel, és külön wc is ki lett alakítva. A nappaliból 14,8 m2-es terasz nyílik, a kapuból pedig különleges, egyedi megoldással lépcsősor vezet a bejárathoz és boltíves garázsba állhat be az autó.

A dombon álló Porotherm 30-as téglából épült házba a kapuból lépcsősoron jutunk fel. Kis előszobából jobbra és balra nyílik 1-1 egyforma nagyságú szoba. Jobbra haladva kis előtérből az ízléses burkolatú, fehér és antracit falicsempével fedett kádas fürdőszobába és az ugyanilyen burkolatú külön wc-be nyithatunk.
Az amerikai konyhás nappali konyha-étkező része kő, a nappali része finom mintázatú laminált padlóval fedett. A 3. szoba kicsit nagyobb az előzőknél.
Az építő gyakorló családapaként figyelt a részletekre, a szobákból kilépve több alternatív kapcsoló segíti a közlekedést.

Az ablakok 3 rétegű üveggel készültek, a riasztó rendszer kábelezése ki van építve.
10 cm-es oldal fali, 12 cm-es aljzati, 25 cm-es födém (a padlásfeljárónál sem szökik el a meleg) és 8 cm-es lábazati szigeteléssel készült a ház.
Belső falai vakolással lettek fedve, nem gipszkarton borítja a falakat!
Fűtéséért, meleg vízellátásáért kondenzációs gáz cirkó felel, padló- és radiátoros fűtéssel,

Az ingatlan szinte luxus kivitelben épült, boltíves falú régi pincéből kialakított autóbeállója és az akár 2 autós garázs igazán egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Központban, de csendes utcában, orvostól, üzletektől pár percre, tömegközlekedésként szinte buszmegállóban, de a HÉV-től is, óvodától, iskolától 10 perc sétára helyezkedik el.
Céges kivitelezés! CSOK + CSOK hitel 2 gyerekre igényelhető!
Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Ár

Eredeti irányár 44,9 millió Ft
Akciós ár 42,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan Iroda
Név Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Telefon +36 20 437 0 Mutasd
Email info@ Mutasd
garázzsal