Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 130 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: kitűnő
Épült 2013
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, udvarra,
Extrák mutatós, különleges homlokzatú, műhely, hűtőkamra, minikonyha, parkosított udvar, egyedi formájú hőszigetelt műanyag ablakokkal, padlófűtéssel, hűtő klímával, riasztóval, kamerával
Vidékre utazva, útközben itt mi is mindig vásárolunk!

TELJES ÁRUKÉSZLETTEL, BERENDEZÉSSEL ELADÓ ÜZLETHELYISÉG PLUSZ AJÁNDÉKOKKAL!
Tass belterületén forgalmas útvonal mellett és a temető közelében ELADÓ egy jelenleg is MŰKÖDŐ 130 m2-es üzlethelyiség, jelenleg virágbolt, 1000 m2-es saját parkolókkal kiépített saroktelken.

A 2013-ban épített kisebb üzlethelyiséget 2017-ben bővítették 130 m2-re, ez is mutatja, hogy az üzlet nagyon jó helyen üzemel, nem győzte a forgalmat a kis üzlettérrel.
A mutatós, különleges homlokzatú Porotherm 30-as tégla épületben egy kisebb és egy nagyobb üzlettér, műhely, hűtőkamra, minikonyha és egy zuhanyzós fürdőszoba készült wc-vel. Az udvaron még egy külső eladótér is el van helyezve, a parkosított udvar díszítése igazán méltó egy ízléses, igényes üzletházhoz.
10 cm-es hőszigeteléssel, egyedi formájú hőszigetelt műanyag ablakokkal, gázcirkóval működtetett padlófűtéssel, hűtő klímával, riasztóval, kamerával és teljes közművel rendelkező ingatlan más tevékenységre is alkalmas.
Vendéglátó egység, bemutatóterem is működhet benne, belső udvara 150 m2-en viacolorral van lerakva, így parkolónak, kerthelyiségnek is megfelelő.

Mivel az üzlet most is működik, így a vételár tartalmazza a teljes berendezést, a teljes és aktuális árukészletet és még néhány ajándékot, így az üzletmenet azonnal folytatható, zökkenőmentesen.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Ár

Irányár 80 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körgyűrű Ingatlan iroda
Név Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email korgyuruingatlan@ Mutasd